Solutii complete, de calitate

Calitatea reprezinta o cerinta principala in domeniul constructiilor, al utilajelor si echipamentelor pentru constructii.

Etapa de refacere care a urmat caderii economice internationale din anii 2007 – 2008 este pe cale de a se incheia. Constructorii romani, chiar daca lucreaza pe o piata interna dezorganizata au invatat ca fiecare leu conteaza si ca alegerea utilajului cel mai ieftin nu inseamna un castig pe termen lung din punctul de vedere al productivitatii si costurilor de mentenanta.

Acesta a fost insa primul pas.

Serviciile aditionale reprezinta in prezent al doilea, sau mai bine zis primul element definitioriu atunci cand se achizitioneaza in prezent un utilaj sau o flota. De la configurarea utilajului si pana la serviciile de intretinere, interventie sau after sales, toate activitatile unei firme dedicata distributiei de utilaje trebuie sa fie calitative pentru a fi competitiva pe piata.

Serviciile integrate reprezinta prioritatea noastra

Societatea International Media dezvolta permanent noi mijloace pentru a oferi colaboratorilor sai, firme specializate in domeniul utilajelor, implicate direct sau indirect pe aceasta piata, cele mai moderne cai de promovare a produselor si serviciilor lor.

Ne ridicam la cerintele piestei si raspundem in timp real schimbarilor din domeniul utilajelor pentru constructii.

Argumentele noastre:

2 reviste unice prin continutul lor comercial si distributia care acopera in prezent intreg segmentul tinta al celor care activeaza pe piata de vanzari si servicii utilaje:

Siteuri de specialitate dezvoltate exclusiv pentru specialistii din domeniu:

www.uconstruct.ro // www.uconstruct.md (limba rusa)

www.forestrymachines.eu // www.utilajepadure.ro

www.catalogutilaje.ro // www.catalogUC.ro

Site-ul specializat dedicat vanzarilor de utilaje pentu padure: www.anunturi.utilajepadure.ro